.:: Bevezető ::.
Szia, Helló, Hy, Szerbusz, Szeva, Csá, Cső, Üdv, Jónapot és Csókolom!

Szóval ez itt egy honlap. Az én honlapom, amit azért készítettem, hogy ne bukjak meg Webfejlesztésből...na azért ez így nem pontos. Azért is csináltam, mert a honlap készítés az tök jó, és remélem ezzel most nagyon jó pontokat szerzek a bírák előtt, és lesz majd némi esélyem, hogy jó jegyet kapjak ;).

Elsősorban tehát - jelenleg - ezt a célt szolgálja ez a lap. Természetesen hasznos tartalommal és információkkal is rendekezik, azonban a tényleges szolgáltatói jellegét csak idővel tölti majd be.

Másodsorban, az előzőek alapján, ajánlom mindenkinek, akit érdekel az informatika, programozás, és hasonlók. Nincs semmilyen megváltó célom ezzel a lappal, csak egy kicsit könnyebé kívánom tenni azoknak a dolgát, akik ezekkel kapcsolatban keresenek adatokat, segítséget a neten.

Ha valaki még nem ismer, akkor annak ajánlom figyelmébe az egyik elérhetőségemet, ahová küdhettek levelet, képet, videót, bankkártya számot jelszóval, és hasonlókat:

gergely.marthon@gmail.com


Most már lehet némi sejtésetek a nevemről is , úgyhogy azt hiszem minden fontosat elmondtam...Ha többre vagy kíváncsi a RÓLAM menü alatt megtalálsz!

Ja, és ha majd egszer tényleg elkezdem felpakolni ide a cuccokat, akkor onnantól tényeg vegyétek komolyan az erre vonatkozó jogszabályokat. Mindent csak a saját felelősségetekre töltsetek le (ki tudja honnan van), rossz ötletnek tartom hogy itt vagy, és teljes mértékben csúnya dolog, hogy ennek ellenére még most sem mentél el... ;)

További kellemes reggelt, napot, estét, és ha valami gondod támad, amit úgy érzel, hogy csak velem oszthatsz meg, akkor nyugodtan zaklass e-mailen, vagy MSN-en (m.gergo@live.com) és meglátom mit tehetek. Szerelmi bánatot ill. rontás levételt nem vállalok!

Megtisztelve érzem magam, hogy itt vagy, hogy elolvastad a bevezetőt (+50pont a Smart kártyádra!)


Márthon Gergely
"GetCool, Autos Joe"
MAGOAAI.ELTE

[ Elejére ]